2013. április 10., szerda

Színezhető könyvjelzők - ajándék anyáknapjára 2

Biztos van köztetek, aki kapott már iskolából vagy óvodából olyan anyáknapi ajándékot, amiről biztosan tudta, hogy nem az ő gyereke készítette. Sokkal jobban örülök ( és megszámolni sem tudom, mennyit őrzök) az olyan meglepetéseknek, amik egy kicsit suták, kicsit görbék és nem is az a lényeg, hogy tökéletes legyen, hanem, hogy azt nekem szánta a fiam vagy a lányom.. Azért dolgozott vele, hogy én örüljek. Ezért készültek a következő színezhető könyvjelzők.
Több sablon van, mint elkészült könyvjelző, de úgy döntöttem nem várok tovább a szorgos gyerek kezekre, hogy kiszínezzék a még kimaradt képeket, inkább felrakom így. Van olyan sablon, ahol a kép megegyezik egy másik könyvjelzőn levővel, csak elforgattam, mert lehet valakinek az a fontos, hogyan néz ki a könyvben.



 A sablonokra kattintva nagy méretben letöltheted. A fénymásolópapírnál kicsit vastagabb, Dipa papírra nyomtattam, hogy jobb legyen a tartása. Könnyebb színezni, ha még nincs kivágva.






Színezés után kivágjuk, a két fület behajtjuk, majd egymáshoz ragasztjuk. A hajtás vonalát nem rajzoltam be, mert nem akartam, hogy a kész ajándékon is látszódjon. Ha segítségre lenne szükség, hol kell meghajtani, a madaras könyvjelzők bejegyzésénél, pontosan ITT találhatsz képeket az elkészítésről.




 





Szerintem jó kis ajándék, és a legkisebbek is elkészíthetik.
A könyvjelzők készítésénél használt képek forrásait ITTITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITT, ITTITTITT, ITT és ITT találjátok.
Jó munkát kívánok!


2 megjegyzés: